true
مدیر مرکز توانمندسازی و حمایت از کارآفرینی بانوان باران شاهین شهر با اشاره به چگونگی شکلگیری این مرکز و تشریح فعالیتهای آن در سال گذشته، گفت: همه میتوانند از ظرفیتهای این مرکز استفاده کنند و ما در خصوص کسب و کار و درآمد اقتصادی، تمامقد در خدمت بانوان شاهین شهر هستیم.
لیلا شمس، در تشریح اقدامات مرکز توانمندسازی و حمایت از کارآفرینی بانوان باران در سال گذشته گفت: فعالیتهای این مرکز در دو بخش تعریف شده است. بخش نخست در حوزه توانمندسازی بانوان است و بخش دوم به حمایت از کارآفرینی آنها اختصاص دارد.
او ادامه داد: گروهی از بانوان که به این مرکز مراجعه میکنند از مهارت یا هنر خاصی برای ارائه فعالیتهای خود برخودار نیستند و به همین دلیل در مرکز توانمندسازی و حمایت از کارآفرینی بانوان باران، مسیریابی شغلی انجام شده و مشاورههای فردی بهصورت تخصصی و در زمینههای مختلف ارائه میشود. لازم به یادآوری است بسیاری از افرادی که پیش از این از مشاورهها بهرهمند شدند همچنان با ما در ارتباط هستند و به آن ها مشاورههای تخصصی ارائه میشود.
مدیر مرکز توانمندسازی و حمایت از کارآفرینی بانوان باران در ادامه توضیحات خود بیان کرد: بانوان با استفاده از این مشاورهها و با حضور در کارگاههای آموزشی با موضوع شناخت مخاطب، بازار هدف، تبلیغات، تأثیر فضای مجازی در فروش آنها، و همچنین بهرهگیری از مباحثی که در رشد کارآفرینیِ آنها مطرح است توانمند شده و سپس بحث حمایتیِ آنها مطرح میشود که این بخش نیز شامل معرفی بازار فروش، حضور در نمایشگاههای دسترنج و معرفی محصولاتشان به سازمانهای مختلف است.
شمس یادآوری کرد: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۵۰ کارگاه توانمندسازی در زمینههای بازاریابی کسب و کارهای کوچک در مرکز توانمندسازی و حمایت از کارآفرینی بانوان باران شاهین شهر برگزار شد که هر کارگاه شامل ۴ جلسه دو ساعته بود. ورکشاپهای آموزشی نیز از دیگر فعالیتهای این مرکز بود که هر ماه یک ورکشاپ و در مجموع حدود ۷ ورکشاپ با هدف ایجاد کسب و کار برای نوجوانان و بانوان و البته برای عموم مردم برگزار شد. ضمن اینکه کلاسهای آموزشی نیز با هدف ایجاد کسب و کار، در قالب ترمهای آموزشی در این مرکز اجرایی شدند.
مدیر مرکز توانمندسازی و حمایت از کارآفرینی بانوان باران افزود: یکی از اقدامات این مرکز در سال گذشته، ویژه بانوانی بود که فاقد سرمایه اولیه بودند که خوشبختانه در این خصوص نیز تعاملات موفقی با موسسه مردمنهاد رسالت و همچنین با بنیاد علوی شکل گرفت که در نتیجه آن، بانوان متقاضی، مشغول به کار شدند.
شمس با اشاره به برگزاری ویژهبرنامههایی درخصوص سلامت و ورزش برای بانوان این مرکز، خاطرنشان کرد که به این منظور، تعاملاتی با ورزشگاهها و شبکه بهداشت شهرستان شاهین شهر و میمه انجام شده است.
او همچنین با بیان اینکه در حال حاضر در مرکز توانمندسازی و حمایت از کارآفرینی بانوان باران شاهین شهر تعداد ۱۹ شغل به صورت کارگاهی در محل این مرکز فعالیت داشته و به صورت روزمره به تولید اشتغال دارند، گفت: این مشاغل شامل شامل دستسازههای چوبی، محصولات چرم، قالی بافی، گلیم بافی، دارچوبک و تولید تابلوفرشهای کوچک، تولید محصولات سرامیکی، مکرومه بافی، قلمزنی، تولید شمعهای پارافین و شمعهای طبیعی با استفاده از موم زنبور عسل و همچنین تولید میوه و سبزی خشک و ادویه جات است.
شمس اضافه کرد: در این مرکز، فعالیتهای نیز برای بانوانی تعریفشده که تاکنون هیچ هنری را فرا نگرفته اند و قادر به توانمندشدن و روی پای خود ایستادن نیستند. در این خصوص تعاملاتی با شرکت گیتی پسند صورت گرفته که درنتیجه آن، فعالیتهایی مانند لحیم کاری در محل مرکز توانمندسازی و حمایت از کارآفرینی بانوان باران انجام میشود و این بانوان از صبح تا بعدازظهر با حضور در مرکز به فعالیتهای لازم دراینباره مشغولاند. لازم به یادآوری است که حقوق آنها ازطرف شرکت گیتی پسند به صورت اداره کار پرداخت میشود و از تمام مزایایی که برای یک کارگر در محل شرکت گیتی پسند ارائه میشود نیز برخوردارند.
مدیر مرکز توانمندسازی و حمایت از کارآفرینی بانوان باران همچنین به چگونگی شکلگیری این مرکز اشاره و بیان کرد: با توجه به ارتباط کانون فرهنگی اجتماعی بانوان شاهین شهر با قشر عظیمی از بانوان این شهر آگاهی نسبت به اینکه بخش بزرگی از آسیبهای اجتماعی و معضلاتی که سستشدن بنیان خانوادهها را موجب میشود مباحث اقتصادی است؛ ازاینرو تصمیم گرفتیم با بررسی و شناسایی بانوانی که در حوزه صنایع دستی فعال هستند بازارچههایی را در شاهین شهر تعریف کنیم. اولین بازارچه در سال ۱۴۰۱ برگزار شد و حدود ۳ نمایشگاه با عنوان دسترنج ارائه شد و در آن محصول دست بانوان عرضه شدند.
او ادامه داد: سپس این موضوع در شورای اسلامی شاهین شهر مطرح شد و مورد استقبال قرار گرفت و بنا شد تا با هدف حمایت از بانوان کارآفرین، نمایشگاهها به صورت فصلی و دائمی برگزار شوند. بعد از آن و باتوجه به سیاستگذرای و دغدغهمندی مسؤولان شهر از جمله فرماندار، شهردار، اعضای شورای اسلامی شهر و رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری تصمیم گرفتیم مرکزی را با عنوان مرکز توانمندسازی و حمایت از کارآفرینی بانوان باران ایجاد کنیم. این مرکز تخصصی در اسفندماه ۱۴۰۱ راهاندازی و فعالیت رسمی آن با میلاد امام زمان(عج) آغاز شد.
شمس با بیان اینکه مرکز باران، اولین مرکز در حوزه توانمندسازی و حمایت از کارآفرینی بانوان باران در سطح شهرستان شاهینشهر و میمه است، تأکید کرد: این مرکز ویژه قشر خاصی نیست، درب آن به روی همه باز است و هر کسی میتواند از ظرفیت آن استفاده کند. ما تمامقد در خدمت بانوان در حیطه کسب و کار و درآمد اقتصادی آنها هستیم.
انتهای پیام
true
true
true
true