true
بستۀ فیلمهای کوتاه «سیمرغ» در تالار شیخبهایی، اکران و کارگاه «فیلمهای بدی که ساختهایم» (مهندسی معکوس کارگردانی) با حضور سعید نجاتی، فیلمساز و مدرس سینما با همکاری مشترک میان سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شاهینشهر و انجمن علمی سینمای دانشگاه عقیق این شهر، برگزار شد.
مریم سادات معلایی، مدیر امور هنری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شاهینشهر دراینباره گفت: این همکاری، بهمنظور همافزایی برنامههای مشترک تخصصی و آکادمیک میان دانشگاه عقیق و سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شاهینشهر و اجرای رویدادهای هنری با نگاه ملی انجام شد.
او ادامه داد: سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شاهینشهر در ادامۀ فعالیتهای خود در زمینههای مختلف فرهنگی هنری، در حالِ ترویج هنر سینما بهعنوان یکی از هنرهای هفتگانه است، و باتوجه به اینکه مبحث فیلم و سینما یک بخش کاملاً تخصصی است بنابراین آن را بهصورت آکادمیک و تخصصی با دانشگاه پیش میبریم؛ به همین جهت برنامهریزیهایی را با دانشگاه عقیق شاهینشهر به انجام رساندهایم که از آن جمله میتوان به اکران فیلمهای هنر و تجربه و نشستهای پخش فیلم کوتاه با حضور کارگردانان و کارشناسان اشاره کرد.
همچنین هومن نادری، مدیرگروه هنر دانشگاه عقیق شاهینشهر اظهار کرد: بسته فیلمهای کوتاه «سیمرغ» شامل اکران ۴ فیلم کوتاهِ «ارفاق» به کارگردانی رضا نجاتی، «شریف» به کارگردانی محمد علیزادهفرد، «دابُر» به کارگردانی سعید نجاتی و فیلم کوتاه «برنو» به کارگردانی محمد ثریا است که همگی آنها در پنج دورۀ گذشتۀ جشنواره فجر موفق به دریافت سیمرغ بهترین فیلمهای کوتاهِ این جشنواره شدهاند.
او اضافه کرد: فیلم کوتاه «دابُر» در سیوهشتمین دوره، فیلم کوتاه «ارفاق» در چهلمین دوره، فیلم کوتاه «برنو» در چهلویکمین دوره و فیلم کوتاه «شریف» در چهلودومین دوره جشنواره فیلم فجر، سیمرغ بخش کوتاه را از آن خود کردهاند. این فیلمها هم اکنون در سراسر ایران در حال اکران هستند و اکرانِ آنها در استان اصفهان، در شاهینشهر است.
نادری همچنین بیان کرد: بعد از اکران فیلمها نیز نقد و بررسیِ آنها توسط زیور حجتی، سعید نجاتی و هومن نادری و با حضور دانشجویان، علاقهمندان به حوزۀ سینما و شهروندان شاهینشهر انجام شد.
نادری افزود: در ادامۀ این رویداد، کارگاه آموزشی با عنوان «فیلمهای بدی که ساختهایم» (مهندسی معکوس کارگردانی) با حضور سعید نجاتی، فیلمساز و مدرس سینما ویژۀ دانشجویان رشته سینما و اعضای انجمن سینمای جوان و شهروندان شاهین شهریِ علاقهمند به حوزۀ سینما برگزارشد. هدف اصلی کارگاهِ ذکر شده این است که چه کاری انجام دهیم که ما در تولید فیلمهای جدیدِ خود، اشتباهات گذشته را تکرار نکنیم.
سعید نجاتی، فیلمساز و مدرس سینما نیز دربارۀ کارگاه «فیلمهای بدی که ساختهایم» (مهندسی معکوس کارگردانی) توضیح داد: همزمان با ۴ فیلم کوتاهی که در شاهینشهر اکران شد سعی کردیم تجربههای خود را با علاقهمندان و فعالان سینما در این شهر منتقل کنیم.
او ادامه داد: کارگاه «فیلمهای بدی که ساختهایم» (مهندسی معکوس کارگردانی) که حاصل تجربههای ۲۵ سالۀ من در سینمای کوتاه است و هدف این است که بدانیم چه اتفاقی میافتد که در بسیاری موارد و علیرغم داشتن ایده های بسیارخوب فیلمها و تلاشهای زیادی که برای تولیدِ آنها شده است، اما آنچه ایدهآل فیلمساز است اتفاق نمیافتد. ضمن اینکه همۀ این موارد هم فارغ از مباحث نظری و بلکه؛ مباحث عملیاتی است. درواقع هدف کارگاه این است که فیلمی را نمایش داده و بیان کنیم که چرا بد است یا چرا خوب است و چه کنیم که اشتباهات را در فیلمهای آینده تکرار نکنیم.
انتهای پیام
true
true
true
true