true

مهندس روح اله شاه رجبیان مدیر عامل سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری شاهین شهر با اشاره به برگزاری موفق هفته فرهنگی شاهین شهر گفت: در این هفته تلاش کردیم تا بخشی از ظرفیت ها و استعدادهای وجایگاه ویژه شهر و شهروندان را جهت معرفی به استان و ایران عزیز به نمایش عمومی بگذاریم
وی افزود: با توجه به گرفتاری های اقتصادی کشور ، احساس می شد روحیه مردم شاهین شهر خصوصا بخاطر مشکلات مالی شهرداری وبرخی از حواشی تحت تاثیر قرار گرفته باشد، بنابراین سعی کردیم با نمایش خوبی های شهر و ایجاد روحیه نشاط وشادی به اصلمان برگردیم و در شهر هوای تازه وپر طراوات بدمیم .
شاه رجبیان بیان داشت: از ۱۰ لغایت ۱۶ تیرماه امید، نشاط ،آرامش ،اتحاد اقوام ، همزیستی ادیان وگروه های مختلف سیاسی در یک هفته فرهنگی پربار به منصه ظهور رسید.
مدیر عامل سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری شاهین شهر با اشاره به برگزاری جشن تجلیل از استعدادهای برتر گفت: از آنجا که برخی نخبگان شاخصه ی کشوری دارند و برخی در شاخصه های کشوری وسیستم کانون نخبگان نمی گنجند و البته افرادی فعال ودارای مقام های جهانی هستند که درهیچ کجا از آنان تقدیر هم نمی شود آئین نامه ویژه های را تصویب کردیم .
وی اظهار داشت:زمانی که آیین نامه با شمولیت مختلف فرهنگی ،علمی ، ورزشی ، مذهبی ، اجتماعی وهنری به تصویب رسید شروع به بررسی سوابق افراد نموده ایم که پس از بررسی ۲۵۶ نفر را انتخاب وبا هدف الگو سازی وحمایت از برترین ها ، در یک همایش باشکوه وبا حضور معاون استاندار از آنها تجلیل شد.
شاه رجبیان گفت: در برنامه هفته فرهنگی تلاش کردیم ظرفیت ها مختلف وگروه های سنی را پوشش بدهیم به همین منظور برنامه قطار شادی را برای شادی بخشی به لحظات ناب کودکانه در محلات کمتر برخوردار وحاشیه شهر راه اندازی کردیم که البته با استقبال کم نظیر کودکان ونونهالان روبرو شد.
وی با اشاره به خرید نردبان ۴۴ متری آتش نشانی که یکی از نیازهای مهم آتش نشانی برای دسترسی به آپارتمان های چند طبقه وکنترل حوادث است افزود: مانور دستگاه های خدمات رسان همچون اتوبوسرانی ، تاکسیرانی ،آتش نشانی و…. بمنظور آشنایی مردم از جمله برنامه های هفته فرهنگی شاهین شهر بود
وی در خصوص برگزاری همایش آیین اقوام در ایران کوچک بیان داشت: تلاش کردیم با همایش اقوام تنوع فرهنگی شاهین شهر را به تصویر بکشیم ، همایشی که در آن بختیاری ها ،کردها ،بوشهری ها ، آذری ها و گرج ها برنامه اجرا کردند و با استقبال مردم روبرو شد ، موضوعی که نشان داد مردم چقدر برنامه های این چنینی را دوست دارند.
شاه رجبیان گفت: گرچه در کل برنامه نواقصی بود که باید برطرف کنیم ولی با این همه برنامه ها را گسترش خواهیم داد تا نشان دهیم فرهنگمان چقدر غنی است .
جشنواره اقوام را تثبیت خواهیم کرد
مدیر عامل سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری گفت:اگر بتوانیم جشنواره اقوام را تثبیت کنیم مرجعی خواهد شد برای جشنواره های داخلی وخارجی که بتوانیم حتی آموزه های دینی مان را منتقل کنیم
وی افزود: مطمئنا جشنواره اقوام می تواند به تقویت باورها ،همرنگی و همدلی انسجام ملی وخودباوری کمک کند و زمینه ای را برای جذب گردشگران بوجود بیاورد.
روح اله شاه رجبیان در بخشی دیگری از سخنانش با اشاره به روز قلم وهمزمانی آن با هفته فرهنگی شاهین شهر اظهار داشت: از آنجا که شاهین شهر نویسندگان قابلی دارد وافرادی زیادی هم در حوزه رسانه فعال هستند همایش قلم ورسانه وتجلیل از تلاشگران این حوزه را با حضور دکتر احمدی نویسنده کتاب و مشارکت جهاد دانشگاهی واداره فرهنگ وارشاد اسلامی برگزار کردیم وخوشبختانه مورد توجه واستقبال قرار گرفت .
وی در ادامه با بیان اینکه شاهین شهر مفتخر به داشتن ۱۶۷ شهید جنگ تحمیلی ومدافع حرم است گفت: این موضوع می طلبید که همایشی با عنوان ایثار وشهادت برگزار شود ،همایشی که محورآن گرامیداشت یاد وخاطره شهید شاخص دانش آموزی سال زینب کمائی بود«شهید حجاب که در شاهین شهر ترور شد»
شاه رجبیان افزود: در این همایش برنامه های ویژه ای با حضور اقشار مختلف مردم ومسئولین در جوار یادمان شهدا گمنام با هدف ترویج فرهنگ ایثار وشهادت وبا سخنرانی استاد مسعود عالی کارشناس برنامه تلویزیونی به سمت خدا و قرائت دعای کمیل ومداحی سعید نریمانی مداح اهل بیت اجرا شده است .
مدیر عامل سازمان به ۲۰ هزار ورزشکار بیمه شده و ۹ هزار عضو کانون هواخواهان اشاره کرد واظهار داشت: در هفته فرهنگی شاهین شهر همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی را با هدف مشارکت جمعی و ایجاد فضای ورزشی توام با نشاط وشادی برگزار کردیم.
وی گفت: بمنظور تشویق وترغیب شهروندان به ورزش های همگانی از سوی فروشگاه فدک یک دستگاه خودرو سواری پراید واز سوی شهرداری شاهین شهر ۲۰ دستگاه دوچرخه و ۵ دستگاه تبلت به قید غرقه به شرکت کنندگان اهدا شد.
شاهرجبیان در خصوص برگزاری جشنواره شعر کودک ونوجوان بیان داشت: از ۳سال پیش با شناسایی استعدادها ،شروع به پرورش شعرای کودک کردیم ودر این جشنواره که با همکاری آموزش وپرورش و فرهنگ وارشاد اسلامی برگزار گردید از شاعران کودک وکودکان شاعر تجلیل شده است.
جای خالی مشارکت صنایع بزرگ شهرستان در هفته فرهنگی شاهین شهر
مدیر عامل سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی با انتقاد از عدم مشارکت صنایع بزرگ شهرستان در برگزاری هفته شاهین شهر هم گفت: با وجودی که خیلی از معضلات شاهین شهر از جمله آلایندگی وعوارض آن مربوط به صنایع است و برخی از همین صنایع گاهی صدها میلیون تومان برای برنامه ای چون خندوانه هزینه می کنند اما جای خالی آنها در حوزه اجتماعی وزیست محیطی شهر احساس می شود.
وی افزود: هفته فرهنگی شاهین شهر هفته شهرداری وسازمان فرهنگی اجتماعی وورزشی نیست وتمام نهاد باید برای برگزاری با شکوه آن به میدان بیایند تا پتانسیل ها و ظرفیت های اقتصادی شهر را بمنظور جذب سرمایه گذار معرفی کنیم.
راه اندازی جشنواره های محلی ای نیاز شهر
روح اله شاه رجبیان گفت: با توجه به تجربه خوب وموفق هفته فرهنگی شاهین شهر نیاز است جشنواره های محله ای برنامه ریزی وراه اندازی شود تا خود شهروندان در برگزاری آن مشارکت کنند.
بازار شبانه فلافلی ها بر سر زبان ها
وی در خصوص ظرفیت های گردشگری شهر به بازارشبانه فلافلی ها گریزی زد وافزود: فلافل شاهین شهر چه خوب وچه بد بعنوان یک نشان(برند) بر سر زبان افتاده که می شود با برپایی آن مقابله کرد و یا با ساماندهی از نظر بهداشتی ،کنترل ترافیک ونظم ومکان یابی بعنوان یک جاذبه گردشگری وتوریستی معرفی و با برگزاری جشنواره فلافل به اقتصاد شهروند کمک شود.
شاهرجبیان در پایان از مقام های ارشد شهرستان حجت الاسلام ملکیان امام جمعه محترم شهر،بصیری فرماندار شهرستان ، عشقی سرپرست شهرداری واعضا شورای اسلامی شهر وهمکاران سازمان وخانواده هایشان به خاطر همکاری صمیمانه در برگزاری هفته فرهنگی شاهین تقدیر کرد وگفت : آثار فعالیت سازمان بخاطر وجود ظرفیت ها و از جمله نیروی انسانی خوبی که دارد وهمچنین کار خالصانه برای مردم در هر جای از شهر مشهود است
وی افزود: همواره از نظرات مردم وانتقادات استقاده می کنیم وکلامشا ن را با گوش جان می شنویم وسعی خواهیم نمود برنامه های سازمان را بنحو احسن ودر جهت خدمت رسانی به مردم انجام می دهیم.
true
true
true
true






.
.
.








