true
جشنواره غذاهای سنتی دختران ایران در فرهنگسرای ادب و هنر گلدیس با هدف نمایش مهارت های آشپزی بانوان شهر برگزار شد.
در این جشنواره ۲۵ نفر شرکت کردند که پس از داوری ، سارا امیر قلی زاده با پخت مرغ شکم پر به عنوان آشپز برتر معرفی شد و ترانه شریفی پور( پخت آش دوغ قشقایی ) ، آمنه داودی مهر با پخت ( میگو پفکی ) ، فاطمه کردو ( پخت آلبالو پلو ) و هستی محمدزاده ( پخت کشک بادمجان ) به ترتیب دوم تا پنجم شدند.
جشنواره غذاهای سنتی دختران ایران با برنامه دورهمی در آمفی تئاتر فرهنگسرا و معرفی و اهدای لوح تقدیر به نفرات برتر پایان یافت.
true
true
true
true